Duurzame Inzetbaarheid
Uw Onderscheidend Vermogen

De economie trekt verder aan. Kansen gloren aan de horizon. Juist nu wilt u flinke slagen maken en zijn de verwachtingen hoog gespannen. Genoegen nemen met minder is geen optie. Dat geldt ook voor uw medewerkers. En daar wrikt de schoen, want de maatschappij verandert in een rap tempo. De te krappe arbeidsmarkt lijkt ook nog eens roet in het eten te gooien. Kwaliteit is schaars en kritisch. Stelt u zich daarom de vraag hoe u in deze tijd een aantrekkelijke werkgever blijft.


DUURZAME INZETBAARHEID

Dit is uw onderscheidend vermogen voor het vinden én (ver)binden met de juiste medewerker. Duurzame Inzetbaarheid waarborgt een leven lang werkplezier, wat uw onderneming continuïteit én voorsprong biedt.

Werkend Nederland is uw partner en specialist in duurzame inzetbaarheid met maatwerk voor uw personeel en praktische oplossingen voor uw personeelszaken. Bedoeld om het beste uit uw medewerkers én uw organisatie te halen. Want het vinden, boeien en (ver)binden van uw medewerkers is voor de ontwikkeling en groei van uw bedrijf belangrijker dan ooit tevoren.

Werkend Nederland werkt samen met NPDI / TNO, zodat de kwaliteit en privacy worden bewaakt.