Klanten vertellen

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

"Werkend Nederland hebben wij leren kennen als een bureau dat ergens voor gaat! Duidelijke afspraken en een helder traject. Met Werkend Nederland krijgen onze mensen een duidelijk beeld over het heden en de toekomst." 

Ruud de Hoop, Managing Director Sortimo Nederland B.V. - Bedrijfswageninrichtingen


"De aanpak van Werkend Nederland is betrokken en professioneel en heeft onze mensen bewust gemaakt van hun functioneren binnen onze organisatie. Advies en analyse van het onderzoek heeft erin geresulteerd dat onze mensen meer betrokken zijn bij ons bedrijf en bewust geworden van wat er wordt verwacht. Dit heeft gezorgd voor gemotiveerd personeel waarmee wij de toekomst tegemoet gaan."

Patricia Buis, Directeur-Eigenaar Engelvaart Bodywear BV

"Werkend Nederland heeft ons personeel aan het denken gezet over de eigen verantwoordelijkheid in functie en bedrijf. Het heeft ons ook een goed beeld gegeven van de conditie van ons personeel in de breedste zin. We hebben echt slagen gemaakt in de professionalisering van ons bedrijf, vooral als het gaat om het boeien en binden van onze 40 medewerkers. Reden te meer om Werkend Nederland ook bij andere MKB bedrijven aan te bevelen." 
Jan Anker – Directeur-Eigenaar Banketbakkerij De Vlaam

‪"Zeer plezierig samengewerkt met Werkend Nederland. Als er iets aan de orde was, werd mij op professionele wijze advies en ondersteuning gegeven of suggesties aangedragen voor actuele vraagstukken. Voor mij een partner met een luisterend oor en oog voor detail, talent en kwaliteit, waarmee ik ook in de toekomst zaken zal blijven doen." 
Jolande Huijers, voormalig Managing Director Beurs Rotterdam NV - Beurs-World Trade Center

"Werkend Nederland, met Jacqueline Bakker aan het roer heeft structuur aangebracht binnen ons personeel en bedrijf  o.a. door mee te denken in personeelsinstrumenten van deze tijd. Onze werknemers verdienen dit. Er is ons geleerd om op een juiste en verantwoorde manier met onze medewerkers om te gaan. Daarbij hoort ook dat ze voor hun mening moeten kunnen uitkomen zonder dat daar consequenties aan vastzitten." 
Maarten van Grieken, Bouwconsultant M&G Bouwconsultants en directeur-eigenaar bouw- en aannemersbedrijf Th. J. van Dijk 


"Ik heb Werkend Nederland ervaren als zeer professioneel, deskundig en betrokken tijdens het werkplezieronderzoek binnen ons bedrijf met bijna 40 medewerkers. Ze hebben oog voor de persoon en weten snel de vinger op de zere plek te leggen. De samenwerking heeft mij persoonlijk veel gebracht en het bedrijf is geholpen met een goed uitgevoerde inventarisatie van alle medewerkers en bijhorend advies." 
Wendy Haeck-Veth – voormalig Marketing en Communicatiemedewerker Banketbakkerij De Vlaam

"Jullie inbreng heeft voor een positieve boost gezorgd waarvan naar mijn idee iedereen profijt heeft. De expertise en professionele aanpak van Werkend Nederland zijn voor mij aanleiding geweest om de samenwerking aan te gaan." 
Sjoerd de Vrind – Directeur-Eigenaar Mail Succes  

‪"Jacqueline Bakker, oprichter van Werkend Nederland, heb ik ervaren als een zeer gedreven mensenmens. Zeer betrokken en gaat echt diep om alle facetten van het functioneren van de betrokkenen te analyseren en hen te adviseren. Deze analyses worden helder in beeld gebracht en omgezet in tekst naar de werkgever. Het mes snijdt aan twee kanten en verbetert hierdoor de motivatie en samenwerking binnen het gehele bedrijf." 

Ton van der Ham - Manager UNICA Projecten West

"Werkend Nederland heeft me aan het denken gezet hoe ik betere resultaten kan behalen. Ook geeft het een onafhankelijke blik op de organisatie en de mensen die voor ons bedrijf werken. Werkt ook goed als iemand langer voor een bedrijf werkt en bedrijfsblind is geworden." 
Miranda Moons – Bouwkundig Projectleider

‪"De samenwerking, tot nu toe, heb ik als zeer prettig ervaren. In zeer korte tijd is het vertrouwen van het personeel gewonnen, waardoor de gesprekken open zijn. We zijn het er ook over eens dat het voeren van functioneringsgesprekken en in het bijzonder deze aanpak belangrijk is voor Sortimo. Werkend Nederland heeft ons geholpen om met elkaar volgende stappen te zetten." 
Lars Hendrikx – Sales Director Sortimo Nederland BV

"De aanpak van Werkend Nederland heb ik ervaren als zeer gedreven, scherp, positief kritisch en professioneel. Een echte aanrader als je een frisse blik op je bedrijf wilt of wilt sparren!" 
Victor van Drie – Algemeen Directeur Van Drie Randstad BV

"Over het totale Werkpleziertraject zijn we tevreden. Naar aanleiding van de aanbevelingen van Werkend Nederland zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Deze hebben geleid tot een betere basis van de organisatie." 
Mark Asscheman – Adjunct Directeur Metacon BV

"De samenwerking met Werkend Nederland ervaar ik als plezierig en constructief. Het geeft ons inzicht in de Werkbeleving en Inzetbaarheid van onze collega’s, nu en naar de toekomst. We weten inmiddels dat we meer uit de samenwerking met onze mensen kunnen halen. De structurele aanpak met support spreekt aan. Werkend Nederland is voor ons de partner aan de 'menskant’ en ondersteunt ons bij het motiveren en/of verbeteren van de inzetbaarheid van onze medewerkers. Deze samenwerking draagt bij aan onze continuïteit en doelstellingen voor groei en Duurzaam Ondernemen." 
Sjors Willems – Directeur Bedrijfsontwikkeling Willems Vastgoedonderhoud

"Wij bevelen Werkend Nederland van harte aan om op voorhand (langdurig) verzuim te voorkomen. De aanpak is helder en effectief gebleken, waarbij met zorg aandacht is besteed aan onze medewerkers. De resultaten van de begeleiding zijn merkbaar en zichtbaar. Zowel wij als onze medewerkers hebben de samenwerking als prettig, open en opbouwend ervaren." 
Martine Hooftman – Directie Hooftman Autobedrijven


"Nogmaals hartelijk dank voor de expertise en inzet voor het intensief begeleiden van onze medewerker. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat."

Leonard Verweij - directie Verweij Houttechniek

Nicole Heij - Resource Manager Verweij Houttechniek

Wilt u ook met ons samenwerken?