Klanten vertellen

 

"Het is prettig samenwerken met Werkend Nederland. Deskundig en professioneel advies zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Al veel positieve resultaten behaald, zowel voor mij als eigenaar als bij ons personeel. Een echte aanrader voor HR zaken."
Eric Schulten, Directeur/Eigenaar Schultenprint - Makers van Krachtige Communicatie

"Werkend Nederland hebben wij leren kennen als een bureau dat ergens voor gaat! Duidelijke afspraken en een helder traject. Met Werkend Nederland krijgen onze mensen een duidelijk beeld over het heden en de toekomst."
Ruud de Hoop, Algemeen Directeur Sortimo Nederland B.V. - Bedrijfswageninrichtingen

"We hebben met Werkend Nederland de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt in ons personeel en personeelsbeleid en zetten dat het komende jaar voort".
Kees Hoogendoorn, Algemeen Directeur Houthandel Alblas BV

 

 

 

"De samenwerking met Werkend Nederland ervaar ik als plezierig en constructief. Het geeft ons inzicht in de Werkbeleving en Inzetbaarheid van onze collega’s, nu en naar de toekomst. We weten inmiddels dat we meer uit de samenwerking met onze mensen kunnen halen. De structurele aanpak met support spreekt aan. Werkend Nederland is voor ons de partner aan de 'menskant’ en ondersteunt ons bij het motiveren en/of verbeteren van de inzetbaarheid van onze medewerkers. Deze samenwerking draagt bij aan onze continuïteit en doelstellingen voor groei en Duurzaam Ondernemen."
Sjors Willems - Directeur Bedrijfsontwikkeling Willems Vastgoedonderhoud BV

"De samenwerking tot nu toe heb ik als zeer prettig ervaren. In zeer korte tijd is het vertrouwen van ons personeel gewonnen, waardoor de gesprekken open zijn. We zijn het er ook over eens dat het voeren van functioneringsgesprekken en in het bijzonder deze aanpak belangrijk is voor Sortimo. Werkend Nederland heeft ons geholpen om met elkaar volgende stappen te maken."
Lars Hendrikx, Commercieel Directeur Sortimo Nederland B.V. - Bedrijfswageninrichtingen

"Zonder de support van Werkend Nederland hadden wij de opzet van onze organisatie, het laten meegroeien van de medewerkers en het vervullen van onze vacatures in zo'n korte tijd nooit voor elkaar gekregen. Oprechte dank voor de professionele input en effort"
Karina van der Put - Operationeel Directeur StaySolutions BV - flexibele huisvesting van arbeidsmigranten  

 

 

"Team is in beweging vanuit een positieve mindset. Heel leuk en positief!"
Tamara van Dinter - Directie Assistent StaySolutions BV - flexibele huisvesting van arbeidsmigranten

"Wij zijn goed en snel geholpen, ook veel geleerd van het traject. Daarnaast zeer tevreden en blij met de kandidaten, een aanwinst."
Sjoerd Pijpers - Algemeen Directeur StaySolutions BV - flexibele huisvesting van arbeidsmigranten

"De aanpak van Werkend Nederland is betrokken en professioneel en heeft onze mensen bewust gemaakt van hun functioneren binnen onze organisatie. Advies en analyse van het onderzoek heeft erin geresulteerd dat onze mensen meer betrokken zijn bij ons bedrijf en bewust geworden van wat er wordt verwacht. Dit heeft gezorgd voor gemotiveerd personeel waarmee wij de toekomst tegemoet gaan."
Patricia Buis, Directeur-Eigenaar Engelvaart Bodywear BV

 

"Werkend Nederland heeft ons personeel aan het denken gezet over de eigen verantwoordelijkheid in functie en bedrijf. Het heeft ons ook een goed beeld gegeven van de conditie van ons personeel in de breedste zin. We hebben echt slagen gemaakt in de professionalisering van ons bedrijf, vooral als het gaat om het boeien en binden van onze 40 medewerkers. Reden te meer om Werkend Nederland ook bij andere MKB bedrijven aan te bevelen."
Jan Anker – Directeur-Eigenaar Banketbakkerij De Vlaam

"Ik heb Werkend Nederland ervaren als zeer professioneel, deskundig en betrokken tijdens het werkplezieronderzoek binnen ons bedrijf met bijna 40 medewerkers. Zij hebben oog voor de persoon en weten snel de vinger op de zere plek te leggen. De samenwerking heeft mij persoonlijk veel gebracht en het bedrijf geholpen met een goed uitgevoerde inventarisatie van alle medewerkers en bijbehorend advies"
Wendy Haeck-Veth - Marketing en Communicatiemedewerker  

‪"Zeer plezierig samengewerkt met Werkend Nederland. Als er iets aan de orde was, werd mij op professionele wijze advies en ondersteuning gegeven of suggesties aangedragen voor actuele vraagstukken. Voor mij een partner met een luisterend oor en oog voor detail, talent en kwaliteit, waarmee ik ook in de toekomst zaken zal blijven doen."
Jolande Huijers, voormalig Managing Director Beurs Rotterdam NV - Beurs-World Trade Center

 

 

 

"Werkend Nederland, met Jacqueline Bakker aan het roer heeft structuur aangebracht binnen ons personeel en bedrijf o.a. door mee te denken in personeelsinstrumenten van deze tijd. Onze werknemers verdienen dit. Er is ons geleerd om op een juiste en verantwoorde manier met onze medewerkers om te gaan. Daarbij hoort ook dat ze voor hun mening moeten kunnen uitkomen zonder dat daar consequenties aan vastzitten."
Maarten van Grieken, Directeur M&G Bouwconsultants 

"Jullie inbreng heeft voor een positieve boost gezorgd waarvan naar mijn idee iedereen profijt heeft. De expertise en professionele aanpak van Werkend Nederland zijn voor mij aanleiding geweest om de samenwerking aan te gaan."
Sjoerd de Vrind – Directeur-Eigenaar Mail Succes

‪"Jacqueline Bakker, oprichter van Werkend Nederland, heb ik ervaren als een zeer gedreven mensenmens. Zeer betrokken en gaat echt diep om alle facetten van het functioneren van de betrokkenen te analyseren en hen te adviseren. Deze analyses worden helder in beeld gebracht en omgezet in tekst naar de werkgever. Het mes snijdt aan twee kanten en verbetert hierdoor de motivatie en samenwerking binnen het gehele bedrijf."
Ton van der Ham - Manager UNICA Projecten West

 

 

 

"Werkend Nederland heeft me aan het denken gezet hoe ik betere resultaten kan behalen. Ook geeft het een onafhankelijke blik op de organisatie en de mensen die voor ons bedrijf werken. Werkt ook goed als iemand langer voor een bedrijf werkt en bedrijfsblind is geworden."
Miranda Moons – Bouwkundig Projectleider

"De aanpak van Werkend Nederland heb ik ervaren als zeer gedreven, scherp, positief kritisch en professioneel. Een echte aanrader als je een frisse blik op je bedrijf wilt of wilt sparren!"
Victor van Drie – Directeur Van Drie Randstad BV - Infra

"Over het totale Werkpleziertraject zijn we tevreden. Naar aanleiding van de aanbevelingen van Werkend Nederland zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Deze hebben geleid tot een betere basis van de organisatie."
Mark Asscheman – Algemeen Directeur Metacon-Next BV - producent van brand- en inbraakwerende industriedeuren en systemen 

 

 

 

"Wij bevelen Werkend Nederland van harte aan om op voorhand (langdurig) verzuim te voorkomen. De aanpak is helder en effectief gebleken, waarbij met zorg aandacht is besteed aan onze medewerkers. De resultaten van de begeleiding zijn merkbaar en zichtbaar. Zowel wij als onze medewerkers hebben de samenwerking als prettig, open en opbouwend ervaren."
Martine Hooftman – Directeur Hooftman Autobedrijven

"Bedankt voor de samenwerking het afgelopen jaar; we hebben op dit moment een goede werkrelatie met onze medewerker. Mocht de situatie zich voordoen dat we jullie hulp kunnen gebruiken, dan zullen we zeker contact opnemen."
Thera Cazemier - Manager Customer Service Department Gouda Refractories BV - producent van vuurvaste stenen, beton en prefab materialen en klantspecifieke totaaloplossingen

 

"Van iedere medewerker wordt een brede inzetbaarheid verwacht. Dat houdt het werk dynamisch en aantrekkelijk. We hebben dit proces naar tevredenheid ingezet met Werkend Nederland."

Jaco Hoogendoorn - Commercieel Directeur Alblas Hout

 

 

 

"Door de deskundige input en ieders' positieve inslag hebben we voor de komende jaren het volste vertrouwen in ons personeelsbeleid ."

Fred van Noort - Algemeen Directeur Van Noort Bedrijven  

 

Nogmaals hartelijk dank voor de expertise en inzet voor het intensief begeleiden van onze medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat." 

Leonard Verweij - Directeur Verweij Houttechniek

 

Werkend Nederland hebben wij leren kennen als een professionele organisatie. Zij hebben met veel invoelend vermogen naar ons geluisterd en daarmee de vraag 'spot on' kunnen invullen. Tijdens de samenwerking hebben we Jacqueline Bakker als een fijne, empatische & doortastende gesprekspartner ervaren, die verder kijkt dan uitsluitend de hulpvraag. Bij ons volgende HR-vraagstuk doen we zeker weer een beroep op Werkend Nederland!

Jos den Edel - Customer Support & Operational Excellence Manager Natureko Biodisposables 

 

 

Wilt u ook met ons samenwerken?