Hart voor Personeel
Oplossingen voor Personeelszaken

WAT WIJ DOEN

HR SUPPORT OP MAAT

Werkend Nederland werkt aan een leven lang werkplezier. Met praktische oplossingen voor personeelszaken voor werkgever én werknemer. Kiest u voor Werkend Nederland, dan kiest u voor maatwerk. Wilt u verbetering realiseren in het werk, de samenwerking en/of bedrijfsvoering? Wij maken graag kennis met u.

Meer dan een oplossing

Ons doel is om werkgever én medewerkers samen aantoonbaar sterker en slagvaardiger te maken. Geen standaard formule maar maatwerk, waarbij  out-of-the-box-denken en handelen en discretie hoog in het vaandel staan. Geen vage toezeggingen, maar heldere afspraken en een vaste prijs. U weet wat u mag verwachten. 

Onze service is meer dan een oplossing. Het is geen eenmalig 'kunstje'. Wij zijn toegewijd en blijven betrokken. Zo helpen we iedereen verder.

Op zoek naar personeel?

Werkend Nederland zoekt voor u naar de 'speld in de hooiberg'. Maatwerk voor een nieuwe medewerker die waarde toevoegt aan uw bedrijf, past in uw cultuur en aansluit op uw visie en doelstellingen. Het borgen van de juiste fit maakt deel uit van onze service. Benieuwd naar onze aanpak? Tijdens een persoonlijke kennismaking denken we graag met u mee. We inventariseren uw specifieke wensen en informeren over onze concrete mogelijkheden.

Bij Werkend Nederland weet u waar u aan toe bent met duidelijke afspraken en een vaste prijs.

Duurzame inzetbaarheid

Wat betekent "duurzame inzetbaarheid" voor uw bedrijf? Continuïteit en voorsprong. De inzet en het (werk)vermogen van uw medewerkers neemt toe. Medewerkers blijven betrokken, beschikken over voldoende relevante kennis en vaardigheden en passen zich makkelijk(er) aan. Met voldoening en perspectief als een logisch gevolg.

Op zoek naar een partner met ruime ervaring? Het team van Werkend Nederland staat graag naast u. Wij faciliteren een "Leven lang Werkplezier", wat de productiviteit en de bedrijfsresultaten bevordert. Werkgevers én medewerkers samen aantoonbaar sterker en slagvaardiger maken is onze expertise en passie.


Wist u dat de overheid meebetaalt? Werkend Nederland begeleidt u bij het aanvragen en administratief onderbouwen van uw subsidieaanvraag. Met een slagingspercentage van 100% is de kans groot dat uw investering hiervoor in aanmerking komt.

Ik wil meer informatie

Verbeteren van de inzetbaarheid van uw medewerkers

Wist u dat bijna 80% van het personeel met tegenzin naar het werk gaat? Weinig tot geen voldoening en werkplezier ervaart? Teruglopende productiviteit, gebrek aan betrokkenheid en oplopend verzuim zijn onder andere het gevolg. En dan hebben we het nog niet eens over de invloed op de service, de werksfeer en uw klanten. Daarom is werkplezier zo belangrijk.

ONDERZOEK | PERSOONLIJKE BEGELEIDING | NAZORG

Wat leeft er in uw organisatie? Hoe beleven uw medewerkers het werk en de toekomst? Weten uw medewerkers wat zij écht in huis hebben? Sluit dit nog aan op uw bedrijfsvoering en doelstellingen? Werkend Nederland geeft inzicht, maakt bewust en activeert uw medewerkers, met aantoonbaar effect op uw organisatie. Werkend Nederland werkt samen met NPDI / TNO zodat de kwaliteit en privacy worden bewaakt.


Partner in HR - van personeelsdossier tot functioneringsgesprek

Wat u verwacht van uw medewerkers, mogen zij ook verwachten van uw personeelsbeleid. Past uw personeelsbeleid nog bij de fase van uw onderneming? Is het nog actueel en past het beleid in de tijdgeest? 


In iedere fase van uw bedrijf kunt u rekenen op onze HR support; vanaf het personeelsdossier tot en met het evalueren en beoordelen van het functioneren en de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker. Tijdens een persoonlijke kennismaking denken we graag met u mee, inventariseren we uw wensen en informeren we u over onze mogelijkheden.

Bij Werkend Nederland weet u waar u aan toe bent met duidelijke afspraken en een vaste prijs.

Ik wil meer informatie

Onze aanpak

Werkend Nederland heeft als doel het beste uit uw personeel en daarmee uw organisatie te halen. Wij kunnen vanuit een objectief perspectief vaststellen waar het goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Want tevreden medewerkers zijn de basis van iedere organisatie. 


Onze aanpak kenmerkt zich door maatwerk, zowel op organisatorisch als op individueel niveau. Wij werken transparant, pragmatisch en doelgericht. Wij bieden praktische handvatten die werken. Voor elk probleem, als het nu gaat om de inzetbaarheid, de instroom en het functioneren van uw personeel, hebben wij de oplossing. 


Resultaat

De juiste collega op de juiste werkplek, daar gaat u voor. Deze medewerker is betrokken, wendbaar en werkt efficiënt en klantgericht. De prestaties en het lerend vermogen van uw organisatie varen er wel bij, wat ook geldt voor de collega's en klanten. Vanzelfsprekend straalt dit gunstig af op uw imago en de bedrijfsvoering. Wilt u weten hoe we dit voor u kunnen bereiken?   

Ik wil meer informatie

De effecten voor u op een rij:

  • Optimalisatie van de motivatie, inzetbaarheid en arbeidsprestaties 
  • Stimulatie van de productiviteit en klantfocus 
  • Versterking van de teamgeest en bedrijfscultuur 
  • Waarborgen van kennis, kwaliteit en continuïteit 
  • Vermindering van bedrijfs- en personeelskosten 
  • Bijdragen aan uw doelstellingen, wat ook geldt voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)